FINN DITT NESTE OPPDRAG

Hos Spove har vi alltid tilgjengelig spennende oppdrag til deg. Våre kunder har behov for kompetanse i prosjekt, i sesongbetonte topper og for å dekke kompetansekrav.

Ser du et oppdrag som kan ha behov for din kompetanse? Meld interesse og vi hjelper deg med å finne ditt neste oppdrag.

spove_ansatt

Mekaniker -fast stilling

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 11.07.22

Vi har ledig em spennende fast stilling (100%)  for en person som ønsker og kan det å jobbe som mekaniker på verksted, og være en inspirerende og kompetent del av bedriftens team som sikrer at bedriften leverer tjenester til kunder på en måte som tilfredsstiller kundens høye forventninger til kvalitet, effektivitet og kommunikasjon.

 

Bedriften fokuserer på gode kundeopplevelser og hvordan de skal gjøre mobilitetshverdagen bekymringsløs for kundene sine.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Kundemottaker – bil, dekk, skade, beskyttelse

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 16.05.22

Vi har ledig ett spennende oppdrag for en person
som ønsker og kan det å jobbe som kundemottaker på verksted, og være en inspirerende og kompetent del av bedriftens team som sikrer at bedriften leverer tjenester til kunder på en måte som tilfredsstiller kundens høye forventninger til kvalitet, effektivitet og kommunikasjon.

 

Bedriften fokuserer på gode kundeopplevelser og hvordan de skal gjøre mobilitetshverdagen bekymringsløs for kundene sine.

Konsulent innen ISO-sertifisering

Oppdrag - behandles fortløpende - PÅGÅR LØSNING - lagt ut 27.04.22

Vi står foran en omstrukturering av bedriften og til dette trenger vi kompetanse på ISO-9001(2015) og ISO-14001. Målet vårt er å kunne søke om sertifisering våren 2022.

Konsulent innen HMS og risk ledelse

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 26.04.22

Vi ser etter en HMS spesialist som vil jobbe operasjonelt i våre prosjekter med å sikre alle aspekter innen HMS og risk ledelse blir ivaretatt. Vi starter for tiden opp veldig spennende prosjekter og som HMS spesialist vil du antakelig starte å jobbe både mot Subsea elektrifisering og infrastruktur. Stillingen krever teknisk forståelse.

Konsulent innen MS office 365 (skybasert)

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 25.04.22

Spennende og innholdsrikt oppdrag  innen Microsoft Office 365 med god kunnskap innen Sharepoint, Dynamics, Power BI, og gjerne også med kunnskap om Azure m.m. Bedrift søker konsulent for oppdrag utført lokalt eller som  fjern arbeid.

Konsulent med erfaring innen kontraktsinngåelser og salg

Oppdrag - behandles fortløpende- LØST - lagt ut 26.04.22

Vi ønsker å leie en konsulent innen kontraktsinngåelser og salg om større leveranser av gjødselvare i B2B-markedet.

Finansiell og økonomisk rådgiver

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 26.04.22

Vi ser etter en økonomirådgiver som kan bidra til at bedriften har god og effektiv økonomistyring. Målet vårt er at å fokusere mer på vår kjernevirksomhet.

Konsulent innen opprettelse og vedlikehold av hjemmeside

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 27.04.22

Vi ønsker å bygge vår egen hjemmeside med domenenavn, e-postadresser, SSL-sertifikat og med et design som er brukervennlig for alle som besøker siden.

Konsulent innen HR og HMS

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 27.04.22

Spennende og innholdsrikt oppdrag for bedrift med stor vekstmulighet. Kunden har nasjonal kontrakt på plass og forventer stor oppskalering basert på kontrakten. Oppdragsgiver jobber innen næringsmiddel-industrien.

Konsulent innen Digital Strategi

Oppdrag - LØST - Lagt ut 25.04.22

Vi ønsker å leie en konsulent innen markedsføring gjennom sosiale medier og med forståelse av salg og B2C og B2B-markedet.

Konsulent innen Europeisk lovverk for medisinsk utstyr

Oppdrag - LØST - lagt ut 11.01.2022

Spennende og innholdsrikt oppdrag for bedrift med stor vekstmulighet som har nasjonal kontrakt på plass og forventer stor oppskalering basert på kontrakter. Oppdragsgiver jobber innen næringsmiddel-industrien.