FINN DITT NESTE OPPDRAG

Hos Spove har vi alltid tilgjengelig spennende oppdrag til deg. Våre kunder har behov for kompetanse i prosjekt, i sesongbetonte topper og for å dekke kompetansekrav.

Ser du et oppdrag som kan ha behov for din kompetanse? Meld interesse og vi hjelper deg med å finne ditt neste oppdrag.

spove_ansatt

Konsulent innen HMS og risk ledelse

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 17.01.2022

Vi ser etter en HMS spesialist som vil jobbe operasjonelt i våre prosjekter med å sikre alle aspekter innen HMS og risk ledelse blir ivaretatt. Vi starter for tiden opp veldig spennende prosjekter og som HMS spesialist vil du antakelig starte å jobbe både mot Subsea elektrifisering og infrastruktur. Stillingen krever teknisk forståelse.

Konsulent innen MS office 365 (skybasert)

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 15.12.21

Spennende og innholdsrikt oppdrag  innen Microsoft Office 365 med god kunnskap innen Sharepoint, Dynamics, Power BI, og gjerne også med kunnskap om Azure m.m. Bedrift søker konsulent for oppdrag utført lokalt eller som  fjern arbeid.

Konsulent innen Europeisk lovverk for medisinsk utstyr

Oppdrag - LØST - lagt ut 11.01.2022

Spennende og innholdsrikt oppdrag for bedrift med stor vekstmulighet som har nasjonal kontrakt på plass og forventer stor oppskalering basert på kontrakter. Oppdragsgiver jobber innen næringsmiddel-industrien.

Konsulent med erfaring innen kontraktsinngåelser og salg

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 20.11.21

Vi ønsker å leie en konsulent innen kontraktsinngåelser og salg om større leveranser av gjødselvare i B2B-markedet.

Konsulent innen Digital Strategi

Oppdrag - behandles fortløpende - Lagt ut 20.11.21

Vi ønsker å leie en konsulent innen markedsføring gjennom sosiale medier og med forståelse av salg og B2C og B2B-markedet.

Finansiell og økonomisk rådgiver

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 20.11.21

Vi ser etter en økonomirådgiver som kan bidra til at bedriften har god og effektiv økonomistyring. Målet vårt er at å fokusere mer på vår kjernevirksomhet.

Konsulent innen ISO-sertifisering

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 20.11.21

Vi står foran en omstrukturering av bedriften og til dette trenger vi kompetanse på ISO-9001(2015) og ISO-14001. Målet vårt er å kunne søke om sertifisering våren 2022.

Konsulent innen opprettelse og vedlikehold av hjemmeside

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 20.11.21

Vi ønsker å bygge vår egen hjemmeside med domenenavn, e-postadresser, SSL-sertifikat og med et design som er brukervennlig for alle som besøker siden.

Konsulent innen HR og HMS

Oppdrag - behandles fortløpende - lagt ut 20.11.21

Spennende og innholdsrikt oppdrag for bedrift med stor vekstmulighet. Kunden har nasjonal kontrakt på plass og forventer stor oppskalering basert på kontrakten. Oppdragsgiver jobber innen næringsmiddel-industrien.